>
DE
ES
EN
NL

Alle Vacatures!!

Open Sollicitatie

Goed om je hier te zien!

Valstar is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Is er geen vacature die aansluit bij jouw ervaringen en ambities, maar denk je dat je toch een toevoeging kunt zijn voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie.

Open Sollicitatie

Goed om je hier te zien!

Valstar is altijd op zoek naar nieuwe gezichten in het team. Is er geen vacature die aansluit bij jouw ervaringen en ambities, maar denk je dat je toch een toevoeging kunt zijn voor ons team? Stuur dan een open sollicitatie. Ook als je wilt solliciteren voor een stage.

Meewerkstage Finance (32-40 uur)

Een scherp oog voor cijfers

Tijdens deze stage ondersteun je de finance afdeling door diverse financieel, administratieve taken uit te voeren. Op deze manier kun je een brede ervaring opdoen waardoor je leert hoe het is om te werken op een financiële afdeling van een internationale handelsonderneming.  

Als bedrijf hebben wij al meerdere stagiaires begeleid in zowel meewerk- als afstudeerstages.

Commercieel directeur

Als Commercieel Directeur ben je verantwoordelijk voor het maken, implementeren en uitvoeren van de commerciële strategie van Valstar, in overleg met de algemeen directeur. Tevens ben je verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen en het verstevigen van de marktpositie en de klantrelaties. Je geeft leiding aan de verschillende verkoopunits (NL, SP, UK) en draagt bij aan een professionele organisatie en de ontwikkeling van de teamleden en de unitmanagers.

Senior Supply Chain coordinator

Ben jij degene die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt?

In de Retail unit zitten de grootste en belangrijkste klanten van Valstar, zijnde een aantal grote, internationale supermarktketens in Europa. Jouw missie is de keten van teler tot schap te optimaliseren en vraag en aanbod optimaal op elkaar af te stemmen. Hierin werk je nauw samen met de Inkopers, Accountmanagers en collega supply chain collega’s. Je bent zowel actief in dagelijkse terugkomende taken als in projecten die gericht zijn op verbetering op de lange termijn. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de implementatie van een nieuw ERP-systeem, dat op de planning staat voor 2020.