DE
ES
EN
NL

Valstar op Spotify! (Dutch)

Luister nu naar de eerste podcast!

Wij zijn binnen Valstar hard bezig om onze organisatie te verduurzamen. Zo kijken we naar duurzame verpakkingen, duurzame teeltoplossingen, verminderen van onze voedselverspilling en nog meer! In Nederland telen we onze groente namelijk erg duurzaam en dit willen we dan ook graag meer naar buiten brengen!

Daarom zijn wij eind 2020 begonnen met “Valstar: de Sustainable Series”. Dit zijn origineel korte video's waarin twee specialisten met elkaar in gesprek gaan over het thema duurzaamheid. Tijdens het opnemen van de eerste video vonden we de inhoud super interessant! Dus hebben we besloten er ook een podcast van te maken. En deze is nu te beluisteren op Spotify!

Deze eerste podcast gaat over voedselverspilling. Toine Timmermans, directeur Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en Emma den Ouden, onze Corporate Social Responsibility Manager gaan in gesprek over dit onderwerp.

Door de corona-maatregelen liggen de opnames van de aankomende Sustainable Series video’s helaas tijdelijk even stil. Máár, we hopen snel een vervolg te geven aan de video’s en daarmee ook de podcasts. Houd het goed in de gaten, want er komen nog interessante afleveringen aan over duurzame verpakkingen en duurzame glastuinbouwteelt!

 

Check hier de Spotify aflevering: SPOTIFY

Check hier de YouTube aflevering:  YOUTUBE